I am
Mijn naam is Windy Goethals , geboren en getogen te Roeselare op 26 Februari 1964.
Het coachen heeft me reeds meer dan 35 jaar in de ban, aanvankelijk in de sport als “Karate Sensei” voor jeugd en volwassenen. Vervolgens als Spinning en Striding instructeur.

Algauw werd het duidelijk dat buiten de techniciteit van deze sporten, het mentale op training maar vooral op (eventuele)wedstrijden, eigenlijk het allerbelangrijkste deel is om tot maximale prestaties te komen.

Het “inlezen” en “invoelen” van leerlingen werd meer en meer herkenbaar bij me en heeft me geholpen op mijn coach pad. Het maximale uit leerlingen te halen in functie van hun eigen fysieke en mentale mogelijkheden begon mijn lessen te typeren.

Toen ik de “toevlucht tot Boeddha” nam (wat eigenlijk een beetje de doop is als Christen) kreeg ik de Boeddhistische naam “Karma Dzjinpa Gyamtso”, wat oceaan van vrijgevigheid betekent.

Na enkele pittige levenslessen zoals oa. kanker, verlies, heb ik een totale bewustzijn shift ervaren onder de vorm van een “Awakening” zeg maar. Het werd tijd dat ik spiritueel uit de kast kwam en dichter bij mijn zielsbestemming kwam.

Nu doe ik mijn uiterste best om in een oceaan van vrijgevigheid, licht en liefde, mensen te helpen op hun levenspad met een zo ruim mogelijk bewustzijn in functie van hun zielsbestemming.

Namasté.