Natuurcoaching

Terug naar buiten. Samen gaan we de natuur, het bos in en begeleid ik je om tot je ware zelf te komen met moeder Aarde als steun. We gebruiken de natuur als spiegel voor jezelf om zo je diepste verlangen te achterhalen, je zielskwaliteiten en obstakels te ontdekken. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen om dieper tot je kern te komen...je ware "Ik Ben" te ont-moeten.

Meditatiecoaching

Mediteren is een vorm van bewuste aandacht voor alles dat er is. Maar kan ook een mooie manier van verdieping en zelfliefde zijn. De fijne ontspanning van een meditatie helpt je om meer bewust te worden. Je komt meer bewust aanwezig in het moment, je ervaart de wereld met andere zintuigen en je voelt de energie van alles wat er is. Met het Tibetaans Boeddhisme als basis onderricht ik drie verschillende soorten meditaties. * Shinnee : SHI =rust, vrij van afleiding Nnee = focus houden * Vipassana : analytische inzicht meditatie * Metta Bhavana: ook wel "Loving kindness" meditatie genoemd, staat voor medeleven, positiviteit en liefde voor jezelf en al wat leeft

Meervoudige Merkaba Healing

De Meervoudige Merkaba Healingtechnieken(MMT) maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze bronenergieën zijn in staat om ziekte of onbalans te genezen mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor dit leven en de betrokkene persoon en/of deze eraan toe is om volledig geheeld te worden. Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de MMT met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt.