04 Jun
Volle Maan 4 Juni 2023

Zoals gewoonlijk doen we onze volle maan meditatie op het exacte tijdstip…vandaag om 5h43 in het Sterrebos te Rumbeke. Op mijn vaste stek, ontwaakt de natuur, gedragen door een fluitconcert en kikkergekwaak van jewelste.


Een uurtje daarvoor zag ik grootmoeder Maan in zijn volle pracht…groot en lichtrood. Altijd indrukwekkend als de Maan zo groot is, net geen supermaan…(scheelt amper 10.000km dat deze vandaag verder verwijderd is t.o.v. een supermaan) 

Alhoewel ze niet op het tijdstip van volle glorie om 5h43 visueel te zien was, energetisch daarom niet minder te voelen. Ik kwam zelfs even uit meditatie om nieuwsgierig en stiekem naar mijn horloge te kijken…en ja hoor, precies op tijd!  Het mooiste bewijs dat het principe van de vijf-zintuigelijke hardcore aanhangers die pas iets voor waar aannemen als je het kan ruiken, voelen, proeven, zien of horen, klinkklare onzin is. 😉 


Deze volle maan staat in het teken van Boogschutter,  een vuurteken dat optimistisch, enthousiast, avontuurlijk en toekomstgericht in het leven staat. Maar ook vaak impulsief, rusteloos en hardhorend. Daartegenover staat de Zon in Tweeling, een luchtteken dat vooral empathisch, verzorgend en koesterend in het leven staat. 


Het tijdelijk T-vierkant van de Volle Maan en Zon op Saturnus in Vissen geeft aan dat het tijd is voor veranderingen. Dit kan een tijd van emotionele stress en uitdagingen zijn. Zo herkenbaar voor me op dit moment!

De meditatie oefening was dus een balans te vinden om de veranderingen die voor de deur staan met synergie om te zetten naar een beslissing volgens mijn zielsbestemming. Checkpoint op 18 Juni bij nieuwe maan… 


Onderschat ook de impact niet op tweelingzielen met deze volle maan, maar ook voor lichtwerkers en zielsconnecties. Voor tweelingzielen kan dit betekenen dat het vuurtje tussen jullie weer oplaait. Ook als jullie fysiek niet samen zijn, kunnen je gedachtes en gevoelens naar elkaar afdwalen en kan je energetisch gezien ook echt intense momenten ervaren rondom jouw tweelingziel of zielsconnectie. 

Het verlangen om samen te zijn, samen dingen te ondernemen of samen op reis te gaan is groot. We sluiten af met nog een meditatiewandeling onder goedkeurend toezicht van onze opkomende zon. 

Namasté, Dzjinpa Gyamtso

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.